now loading

Om ArtWindows.dk

Velkommen til ArtWindows.dk

ArtWindows.dk er en platform for kunstnere, så de kan komme ud med deres kunst og blive synlige såvel online som offline. Samtidigt så indeholder platformen en online butik, så kunstnerne får en salgskanal og kan monetize på deres kunst.

Konkret tilbyder ArtWindows.dk 2 muligheder for kunstnere:

  • Man kan blive repræsenteret på ArtWindows.dk med sin profil og kunst og ArtWindows.dk stiller salgskanal og shop til rådighed, så du ikke behøves tænke på det. Når din kunst bliver solgt, så deles indtægten 50/50%, hvilket typisk svarer til en aftale med et galleri. Du, som kunstner, står selv for produktion og fremsending til slutkunden samt ansvaret i handelen.
  • Man kan også indgå i ArtWindows.dk udstillings vindues netværket, hvor ens kunst bliver udstillet 1 måned ad gangen i et udstillingsvindue i en bymidte. Det er en rigtig god mulighed for at komme ud og blive set og på den vis øge sine chancer for salg. Ved salg deles indtægten 33/33/33% til henholdsvis dig som kunstner, ArtWindows.dk som salgskanal og sidste 33% til ejeren af udstillingsvinduet.

Ansøg om at komme med på platformen som kunstner via menuen APPLY►AS AN ARTIST

Endelig så tilbyder ArtWindows.dk en mulighed for ejere af tomme lokaler i bymidter at gøre ellers tomme kedelige vinduer interessante, således at der skabes opmærksomhed og interesse omkring de tomme lokaler, der formentligt er til salg eller til leje. Samtidigt tilbydes en mulighed for at tjene penge på det tomme lokale, imens det blot står og venter på nye indflyttere.

Når der skabes et salg, deles indtægten 33/33/33% til henholdsvis dig som udstillingsvindues ejer, til kunstneren samt til ArtWindows.dk som salgskanal.

Ansøg om dette i menuen APPLY►AS A SHOPWINDOW OWNER